Güvenlik Sistemleri

     Güvenlik insanoğlunun var oluşundan günümüze kadar önemli olgulardan biri olmuştur.

     Güvenlik sistemleri çağımızın teknolojisi olan elektronik teknolojisinin kullanılması ile birlikte sürekli gelişme göstermektedir.

     Hırsızlık tüm yerleşim yerlerinde en çok korkulan olaylardan biridir. Bu olayların başlangıç anında ilgili birimlerin hemen haberdar edilmesi için ihbar ve alarm sistemlerine ihtiyaç vardır.

     Gelişen teknolojinin amacı ise caydırıcı unsurları ile bu olayları en aza indirmek ve olabilecek tehlikeleri önlemektir. Bunun yanı sıra CCTV kamera sistemleri ile Dijital olarak görüntü kaydı almak ve bu görüntüleri yedeklemek, gerektiğinde ilgili birimlere delil niteliğinde sunmak için birçok farklı güvenlik sistemi geliştirilmiştir.

     Nizam İnşaat, kişilerin günlük yaşantılarını bozmayacak şekilde güvenlik sistemi ihtiyaçlarını profesyonel olarak projelendirmektedir

     Elektronik güvenlik sistemleri, genelde alarm sistemi adı verilen hırsızlık, yangın ve gaz kaçağı gibi tehlikelere karşı kurulan erken uyarı sistemleri ve (CCTV) Kapalı devre Kamera güvenlik sistemlerinden oluşmaktadır.

Bu tehlikelerin her birine karşı ayrı sistemler kurulduğu gibi hepsini kapsayacak şekilde sistemler de kurulabilmektedir.

 

Referanslarından bazıları;

 

● Aron İletim Fabrika Şantiyesi

● Aron Enerji Manisa İrtibat Bürosu