Hakkımızda

     NİZAM İnşaat Elektrik San. ve Tic. Ltd. Şti. 2003 yılında başladığı Enerji ve İnşaat taahhüt sektöründe hızlı büyüme eğrisiyle ve teknolojik gelişimler paralelinde hizmetlerine bugüne dek devam etmiş ve Türkiye’nin ilk 500 büyük taahhüt firması arasında 168. sırada yerini almış olup ISO 9001 -2008 Kalite Yönetim Sistemi sahibidir.

     Bu doğrultuda deneyimli teknik personel altyapısını ve Ar-Ge çalışmalarını da aynı oranda genişletmiş olup hizmet verdiği tüm faaliyet kollarında aynı standartlara bağlı kalmıştır.

     Türkiye pazarlarında fiyat ve rekabet ortamına bağlı kalarak, müşterilerimizin belirlenen ihtiyaç ve beklentilerini karşılamak amacıyla, müşterilerine ulusal ve uluslar arası standartlara uygun hizmet sunmayı, bu amaçla tüm çalışanların katılımı ve tedarikçilerimiz ile birlikte, hizmet kalitesini geliştirerek, ileri teknoloji desteğiyle sürekli iyileştirmeyi ve müşteri memnuniyetini öncelik ilkesi olarak benimsemiştir.

     Kalite Güvencesi ve Kalite Kontrolü, Proje, imalat ve montaj çalışmalarımızın ayrılmaz bir parçasıdır. Kalite çalışmalarımız deneyimli teknik personelimiz ve düzgün işleyen bir kalite güvence ve kontrol altyapımız çerçevesinde gerçekleştirilmektedir.

Faaliyet Alanlarımız;
A.G. - O.G. - O.G. Elektrik Şebeke Montajı 
154 kV ve 380 kV Şalt Sahaları İnşa ve Montajı 
34,5 kV Enerji Nakil Hatları
154 kV Enerji Nakil Hatları 
380 kV Enerji Nakil Hatları
Trafo postaları inşaat ve montajı
A.G. ve Y.G. Yeraltı tesisleri
A.G. ve Y.G. otomasyon ve kompanzasyonları

Misyonumuz;
Taahhütlerimiz çerçevesinde faaliyet göstermek ve firmanın temel prensiplerini herkesin ortak sorumluluğu olarak hayata geçirmek.
Uluslararası standartlar ve mevzuat koşulları ile uyumlu bir kalite yönetim sisteminin, şirketimizin amaç ve hedefleri doğrultusunda etkin olarak kullanılmasını sağlamak 
Müşteri memnuniyetini en üst düzeyde tutmak. 
Verimlilik ve rekabet gücü ile hizmet verdiğimiz sektörlerde en üst seviyeye gelmek. Çalışanların gelişmesini ve memnuniyetini sağlamak.
Tedarikçi ve taşeronlarla sürekli işbirliği ve gelişme anlayışı içinde çalışmak. 
Ürün ve hizmetlerimizi sürekli iyileştirmek ve yaptığımız her işe yeni değerler eklemektir.